• Vrtić Mala Škola
  Vrtić Mala Škola
  Vrtić Mala Škola
  Predškolska ustanova
 • Vrtić Mala Škola
  vaspitni
  zabavni
  brižljivi
  prijateljski
  Vrtić "Mala škola" je mesto gde se deca
  osećaju nesputano da budu ono što jesu.
  Vrtić Mala Škola

Predškolska ustanova "Mala škola" poseduje akreditaciju Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, što omogućava roditeljima da apliciraju za finansijsku pomoć koju dodeljuje grad Novi Sad. Reč je o dobro poznatoj SUBVENCIJI!

Predškolska ustanova "Mala škola"

Počeli smo sa radom 1995. godine sa namerom da deci ponudimo kutak za igru, druženje i učenje uz programe koji će podsticati lični rast i razvoj svakog deteta. Želeli smo da svako dete posmatramo kao ličnost za sebe, prepoznamo njegovu autentičnost i podržavamo je.

Vrtić "Mala škola" je mesto gde se deca osećaju nesputano da budu ono što jesu.

Saznajte više
Vrtić Mala Škola

4 uzrasne grupe

Vrtić Mala škola
 • 2-3
  godine starosti

 • 9
  veličina grupe

Jaslena grupa

Za decu ovog uzrasta, odlazak u vrtić predstavlja prvo duže...

Saznajte više
Vrtić Mala škola
 • 3-5
  godine starosti

 • 10
  veličina grupe

Mešovita grupa

Na ovom uzrastu deca se upoznaju sa Engleskim jezikom kroz...

Saznajte više
Vrtić Mala škola
 • 5-6
  godine starosti

 • 17
  veličina grupe

Starija grupa

U radu sa decom primenjuje se projektno učenje u kome se...

Saznajte više
Vrtić Mala škola
 • 6-7
  godina starosti

 • 17
  veličina grupe

Pripremna grupa

Ciljevi predškolskog vaspitanja i obrazovanja usmereni...

Saznajte više

Prevoz dece

Kao dodatnu uslugu i pomoć roditeljima koji nemaju mogućnost prevoza deteta, obezbedili smo prevoz našim kombi vozilom koji je u potpunosti opremljen i prilagođen vožnji dece.

Prevoz dece se sprovodi od kućne adrese do vrtića i od vrtića do kućne adrese. Vreme kada vozač dolazi po dete se određuje u dogovoru sa roditeljima i u odnosu na adresu stanovanja.

Upoznajte se sa našim kolektivom

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo naš stručni kolektiv. Vaspitačice, medicinske sestre-vaspitači, stručni saradnici i svi zaposleni u "Maloj školi" učiniće da vaše dete lepše raste sa nama.

Prostorije "Male škole"

Nakon više od 20 godina rada vrtića "Mala škola" u Sremskoj Kamenici, na Slanoj Bari (Klisa), u ulici Nizijska 1b, otvoren je drugi objekat, vrtić-predškolska ustanova namenjena boravku dece od 6 meseci starosti do 6,5 godina. Prostire se na 400m2 i 300m2 dvorišta.

Ovaj objekat raspolaže sa prostranim, moderno opremljenim sobama koje su prilagođene deci jaslenog i predškolskog uzrasta. Sa decom rade licencirani vaspitači, medicinske sestre-vaspitači, stručni saradnici iz oblasti likovne i fizičke kulture, profesor engleskog jezika kao i psiholog.

Vrtić Mala Škola

Rezultati u brojkama

Za dvadeset i četiri godine postojanja kroz vrtić "Mala škola" prošlo je hiljade klinaca i klinceza i pojedeno je deset hiljada porcija sutlijaša.

4

grupe

3

porodična izleta

24

završne priredbe

A evo i šta roditelji kažu za nas:

Dodatni programi

U predškolskoj ustanovi-dečijem vrtiću "Mala škola", stručni saradnici iz oblasti muzičke i likovne kulture, fizičkog vaspitanja, psiholog, logoped i defektolog obavljaju više različitih vannastavnih aktivnosti.

Psihološke radionice

Šta znači biti OK? Svi ljudi su rođeni OK. To znači da smo sebi i svojim roditeljima, ili onima koji brinu o nama, najvažniji na svetu. Svako ljudsko biće vredi samim tim što je osoba, tj. samo zato što postoji. Sposobni smo da mislimo, odnosno sposobni smo da uradimo ono što se od nas traži. Stoga, OK znači ,,vredan, sposoban i važan“. Ako slučajno zaboraviš da si OK, neka ti sledeća pesma bude podsetnik.

Igre u vodi

Uz stručnog saradnika iz oblasti fizičke kulture naša deca jednom nedeljno uživaju u odlasku na bazene SPENS-a, gde se prvenstveno oslobađaju straha od vode, a zatim uživaju u igrama u vodi i na kraju usvajaju osnovne tehnike plivanja i ronjenja.

Engleski

Aktivnosti na engleskom jeziku vodi naš teacher Ivica Petrić, koji je dugogodišnji saradnik Male škole. Rad sa Ivicom je uvek veseo i zabavan, a poseban doživljaj je kada deca uz Ivicinu pratnju na gitari, pevaju na engleskom.

Mala škola aikidoa

Treninzi aikidoa organizovani su 2 puta sedmično, a vodi ih Branko Brešćanski, nosioc crnog pojasa 6. DAN realni aikido i 4. DAN ju – jutsu. Treninzi aikidoa pozitivno utiču na celokupno zdrastveno stanje a preporučuju se kao sport u razvoju dece i omladine, jer pospešuju motoriku, psihofizički razvoj i samopouzdanje.

Dobrobit vaše dece je naš glavni prioritet.

Galerija