Daniela Despot

  • Schedule
  • Monday 9am – 3pm
  • Tuesday 9am – 3pm
  • Wednesday 9am – 3pm
  • Thursday 9am – 3pm
  • Friday 9am – 3pm

 

Rođena sam 26.11.1989.g. u Novom Sadu gde sam završila Srednju Medicinsku Školu, smer pedijatrijska sestra-tehničar. Nakon četiri godine interakcije sa decom različitih uzrasta, odlučila sam se da svoje profesionalno usavršavanje nastavim na Visokoj Školi Strukovnih Studija za obrazovanje vaspitača u Novom Sadu, gde u junu 2011.godine stičem diplomu vaspitača dece predškolskog uzrasta.

Svoje prvo vaspitačko iskustvo stekla sam u PU “ Mala Škola” u Sremskoj Kamenici. “ Mala Škola” pružila mi je i i dalje pruža potrebnu podršku i daje mi podsticaj koji budi moj entuzijazam, želju za učenjem i stvaranjem kvalitetnog i autentičnog programa zajedničkog života i rada sa decom.

Slobodno vreme volim da provodim baveći se fizičkim aktivnostima. Deset godina sam se aktivno bavila sportom-modernim plesom, u Plesnom klubu “ Ultra Dance” u kojem sam radila i kao plesni instruktor sa decom uzrasta 3-13godina. Kao uspomene na taj period mog života tu su brojne medalje, pehari i nastupi na državnim i međunarodnim takmičenjima.

PU “Mala Škola” pružila mi je mogućnost stručnog usavršavanja kroz razne seminare koji omogućavaju unapređivanje vaspitanja i obrazovanja, i pomaže vaspitaču da napravi optimalni sklad vaspitnih funkcija.

Pre svega nasmejana i pametna, a zatim i odgovorna, spontana, fleksibilna, spremna za nova saznanja i timski rad, Daniela je opravdala pruženu podršku i započela petu godinu u našoj ustanovi.